.

.

Potopne Led Svjetla Ribnjak Fontana Bazen Svjetla Riba Zdjela Podvodni 10-Led Svjetla za Akvarij Vaza Vjenčanje Halloween Baterija ne Radi Vodootporan s Daljinskim upravljačem (Pond Light 4 Pack)

Potopne Led Svjetla Ribnjak Fontana Bazen Svjetla Riba Zdjela Podvodni 10-Led Svjetla za Akvarij Vaza Vjenčanje Halloween Baterija

ILS 32.98

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

[Materijal]-Kvalitetne vodootporne materijale IP68, savršeno pogodna za rasvetu bilo koje posude ispunjene vodom. Niski napon 4,5 Na niske topline,ne brinite se pregrije. [Višekratnu upotrebu i bežični]-Potopne led svjetla rade od 3 baterije AAA (nisu uključeni),oni će raditi od 10-12 sati, lako se zamjenjuju.IR-daljinski upravljač, zatamnjenje i uključivanje/isključivanje. [Jedinstveni dizajn i RGB]-Poseban cvjetni dizajn čini svjetla bazena ljepši pod,super svijetle 10 led ugrađen,4 dinamičan način promjene boje,16 različitih raznobojnih svjetala.Rasvjeta žurka/aktivnosti, smještaj naglasak rasvjeta, Unutarnja i vanjska, kućni naglasak rasvjeta.Cvjetni dizajn, prozirni poklopac. [Multi-purpose]-Potopne svjetla su idealna za ronjenje,bazen,vruće kupke,kupke i uređenje ribnjaka!Možete ih koristiti na temelju vaze, scenama, policama nakita, kao i izložbene dvorane, trgovine, akvarijima ili akvarija s ribama!Oni su također idealne su za ukrašavanje raznih stranaka, bilo da je to cvjetni, bazen, udata, Halloween ili Božić. [Napomena]-Provjerite da je poklopac завинчена u smjeru kazaljke na satu ispravno i čvrsto, prije nego što baci ga u vodu.Kad daljinski upravljač ne radi ili pali se crveno i lagano treperi, to je upozorenje o niskoj napunjenosti baterije uronjenog fenjer, molimo zamijenite potpuno nove baterije, i onda oni mogu da rade normalno.

פרטים נוספים

מבחר קונים