.

.

CffdoiFanh Bento Box, Premium Adult ili dječji Bento Box 410 ml,pravokutna Kutija za grickalice s voćem, Fitness ručak kućište, lagana Hrana Povrće, salata Ručak-boks (boja : zelena) (Boja : ljubičasta)

CffdoiFanh Bento Box, Premium Adult ili dječji Bento Box 410 ml,pravokutna Kutija za grickalice s voćem, Fitness ručak kućište,

ILS 55.48

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

ZAŠTITITE SEBE I SVOJE BLIŽNJE : Naša Bento kutija je izrađena od 100% VISOKOKVALITETNOG nehrđajućeg čelika.To je SIGURAN izbor za vas i vašu obitelj, to je također dobar za okoliš, IDEALNO za škole, ureda, putovanja, piknike, kampova. ❥ Dizajniran za obrok na putu : oblozi, voće, povrće i grickalice. ❥Ovaj moderan i praktičan kontejner za ланча bento lunch box prikladna za odrasle, djecu, muškarce, žene, tinejdžere i studente, koji se mogu koristiti bilo gdje, na primjer, za rad, za školu, za piknik, za kampiranje i tako dalje. ❥Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti na vašu e-poštu u roku od 24 sata.Želim vam sretan shopping!. ❥Pozdravite se s fast food fast food, zdrave i ukusne nove ideje, svaki dan, ručak, novi stil, razumnu kombinaciju jela.❥Izrađen je od hrane plastičnih materijala koji su ekološki čisti i ekološki.

פרטים נוספים

מבחר קונים