.

.

XINGYUSP Najbolji Sirena Boja Za Bojenje Kose Soft Siguran Šampon za Bojenje Kose za Sve Kose, Dugo Bez Korištenja Izbjeljivača nije Lako Blijedi , DIY Moda Boja Kose, Trajno za Muškarce i žene (crvena)

XINGYUSP Najbolji Sirena Boja Za Bojenje Kose Soft Siguran Šampon za Bojenje Kose za Sve Kose, Dugo Bez Korištenja Izbjeljivača

ILS 9.53

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

【Sirena Boja kose】 - Za svakoga tko želi obojiti kosu u različite boje, sirena boja kose će biti dobar izbor.Im može koristiti bilo koja osoba, bilo da je duga ili kratka kosa, debela ili tanka, mekana ili gruba. 【Sigurno boja kose】 : Ovaj окрашивающий šampon je vrlo blag i siguran za kosu.Ne trebate previše nereda i problema, da bi zasićenih boja.Nema suhih krajeva ili медности!Nema štetnih sintetičkih kemikalija, kako bi se kosa zdrava i sigurna od korijena do vrha.Boja kose koja obnavlja oštećenu kosu, hidratizirati kosu žarulje, kosa zdraviji. 【Jednostavno bojenje】 : Koristite ga kao običan šampon.Jednostavno operite kosu kao i obično, pričekajte 15 do 20 minuta, a zatim isperite za savršen učinak bojenja. 【Trajnost】 : Nema potrebe izbijeliti kosu prije nanošenja boje, ali rezultat će varirati u zavisnosti od početne boje kose.Šampon daje intenzivne boje, koji nije tako lako blijedi.Daje intenzivne boje samo za jedno pranje.Šampon+Boja+Stanje bez korištenja izbjeljivača. 【Napomena】 : Molimo pročitajte upute prije korištenja pružiti najbolji efekt boja, i stavite plastične rukavice i šalovi. 1 .Jarke boje : Daje intenzivne boje rezultati samo za jedno pranje.Šampon+Boja+Stanje bez korištenja izbjeljivača. 2 .Hranjive sastojke : Boja kose koja obnavlja oštećenu kosu, hidratizirati kosu žarulje, kosa zdraviji. 3 .Dugi vijek trajanja : šampon daje intenzivne boje, koji nije tako lako blijedi. 4 .Blaga i sigurna : Ovaj окрашивающий šampon je super mekana i siguran za kosu.Ne trebate previše nereda i problema, da bi zasićenih boja.Nema suhih krajeva ili медности!Nema štetnih sintetičkih kemikalija, kako bi se kosa zdrava i sigurna od korijena do vrha. 5 .Jednostavno bojenje : Koristite ga kao običan šampon.Jednostavno operite kosu kao i obično, pričekajte 15 do 20 minuta, a zatim isperite za savršen učinak bojenja.Imajte na umu : 1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog drugog monitora i svjetlosni efekt.

פרטים נוספים

Type:
Hair Coloring Shampoo
Net content:
100ml
HOW TO USE:
Rinse your hair and apply the shampoo :
Wait for 15-20 mins then rinse. :
Package Included:
1 x Hair Coloring Shampoo :

מבחר קונים