.

.

Zapadni Kauboj Horizontalni Basketweave Kožni Meksički Multi Amblem Mobilni Telefon Remen Futrola Torbica u 2 boje (smeđa 50 pesosa)

Zapadni Kauboj Horizontalni Basketweave Kožni Meksički Multi Amblem Mobilni Telefon Remen Futrola Torbica u 2 boje (smeđa 50 pesosa)

ILS 17.84

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

Zapadni Kauboj Horizontalni Basketweave Kožni Meksički Multi Amblem Mobilni Telefon Remen Futrola Torbica u 2 boje.Odgovara za telefone sa Otterbox Commuter i nezgrapan trupom.Dimenzije : 6 X 4 x 1 inča pribl.Izvana je izrađen od visoko-od pruća i kože ukrašena uzorkom sprijeda.Unutarnje uređenje обшита blage войлоком za zaštitu od ogrebotina.Spone s ventilom koristi stilski zatvarač na gumbu za zaključavanje telefona unutar poklopca.Omča za remen dizajniran za čvrsto pričvršćen poklopac na zoni pri zaštiti uređaja.Dostava i rukovanje u isti radni dan.To je za i Phone 6, 6 S, 7, 8, X, XR, 11. Samsung 6-10. Nije kompatibilan sa XS, Max ili Samsung Plus.Zapadni Kauboj Horizontalni Basketweave Kožni meksički Multi Amblem Mobilni Telefon Remen Futrola Torbica u 2 boje Odgovara za telefone sa Otterbox Commuter i Nezgrapan otpornim pokrivačima.Dimenzije : 6 X 4 x 1 inča pribl.Izvana je izrađen od visoko-od pruća i kože ukrašena uzorkom sprijeda.Unutarnje uređenje обшита blage войлоком za zaštitu od ogrebotina.Spone s ventilom koristi stilski zatvarač na gumbu za zaključavanje telefona unutar poklopca.Omča za remen dizajniran za čvrsto pričvršćen poklopac na zoni pri zaštiti uređaja.Dostava i rukovanje u isti radni dan.To je za i Phone 6, 6 S, 7, 8, X, XR, 11. Samsung 6-10. Nije kompatibilan sa XS, Max ili Samsung Plus.

פרטים נוספים

מבחר קונים