.

.

Tepih za popravak Royace,Tepih za popravak Telefona,Silikonska Mat za Popravak,Tepih za lemljenje,Magnetna podloga za popravak,Silikon Radni Mat,Stanice za popravak elektronike,Tepih za lemljenje,toplinska izolacija Mat 932°F za popravak(13,8 x 9,8 cm)

Tepih za popravak Royace,Tepih za popravak Telefona,Silikonska Mat za Popravak,Tepih za lemljenje,Magnetna podloga za popravak,Silikon

ILS 19.35

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

☛【Učinite vaš radionici za posao lako 】Kada ремонтируете,možete pronaći da je na stolu veliki nered, i potrebno je mnogo vremena, pronaći sporednu dio ili vijke i sl. Ako imate magnetski širih mat,tih problema neće biti.Tepih za popravak Royace igra dobru ulogu kao odličan asistent na popravak.To će poboljšati vašu učinkovitost i učinit će vaše popravke mnogo više udobne i lagane.Vjerujemo da vam se sviđa!. ☛【Višenamjenski širih mat】Ovaj telefon širih mat ugrađeni skala linija (0 ~24 cm),116 kom vijaka položaj i više magnetskih насечек za klasifikaciju malih dijelova i vijaka.Osim toga,opremljen je priče utor i radni prostor.Silikon širih mat Royace ne samo da će vam pomoći da izbjegnete gubitak malih dijelova,ali i da će poboljšati vašu učinkovitost i zadržati vašu radnu stanicu u čistoći i redu. ☛【Je izrađena od kvalitetnog silikona】Ovaj tepih za lemljenje izrađen od prehrane silikona .On je otporan na koroziju i gubitak oblika, njegova tekstura je lagana, čvrsta i izdržljiva.Površina i stražnji dio ovog podnoj za popravak telefona imaju противоскользящую dizajn.Vrijedno je napomenuti da se silikon širih mat ima dobru термостойкостью ,tj. otporan na visoke temperature 932°F, tako da on može zaštititi vaš stol od uništenja. ☛【Široku primjenu】Veličina silikona radne podnoj Royace iznosi 13,8 x 9,8 cm,on može zadovoljiti vaše potrebe na popravku toliko projekata.Postaja popravak elektronike Royace-savršen izbor za popravak telefona, laptop, kamere, pametne igračke i druge elektronike.Možete ga također koristiti za jednostavno prilagođavanje, паяя skupštini elektronike, ugradnu ploču, rezbarenje unikatni ect.Odaberite lemilica Royace i priuštite svojoj obitelji veliko iznenađenje!. ☛【Toplo obzir i garanciju od godinu dana, bez brige】savjetujemo vam da držati proizvod проветриваемым u roku od otprilike tri sata prije prve uporabe.Osim toga,dajemo garanciju od godinu dana, bez brige,ako imate bilo kakvih pitanja,samo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

פרטים נוספים

מבחר קונים