.

.

G-zubi Dječje Četkice za zube U obliku slova Četkica za zube za djecu Sve Zaobljeni Djeca U Oblik Četkica za zube 360°, cijeli usta Ručno Četkica za zube za djecu (1PC Pink S) (Boja : 4kom Plava M)

G-zubi Dječje Četkice za zube U obliku slova Četkica za zube za djecu Sve Zaobljeni Djeca U Oblik Četkica za zube 360°, cijeli usta

ILS 127.80

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

Metoda čišćenja 360° : U obliku slova glava četke полнокруглой U-profil četkica za zube za djecu može očistiti oko zuba, tako da nema potrebe brinuti o curenje zubi djeteta!Dječje U-oblika četkica za zube.Slatko dječje četkice za zube : U-oblika dizajn, ergonomski oblik i veličina, vrlo pogodna za djecu i dječjim ustima, pomaže očistiti zube u svim smjerovima.Djeca će uživati u slatko oblik, koji se može povećati vjerojatnost da im se sviđa temeljito čisti zube i pomoći im da razviju dobre navike.On je i vrlo pogodan za poklon, posebno za obitelji, za Božić i Dan zahvalnosti.Posebna je U obliku slova dizajn : za razliku od tradicionalnih zubnih četkica, naša dječja četkica za zube ima jedinstvenu U-profila dizajn glave četkice, da bi se bolje uklapaju u zubima.U-shaped dizajn najbolje odgovara ustima, ostavljajući mijenja ga uzeti.Djeca mogu čistiti zubi tijekom igre.Jednostavan je za korištenje, nošenje i zabava : U-oblika dječje četkice za zube-to je stvarno zabavna četkica za zube!Mala i slatka мультяшный U obliku dizajn uzrokuje kod djece interes za njega, i četkanje zubi također vrlo zabavno.Vrlo je pogodna za svakodnevnu upotrebu i putovanja.Neka djeca vole čiste zube : U-oblika dječje četkice za zube jednostavan za korištenje.Stisnite zube i protresti ga u usta, da operite zube.Glava četke može biti očišćen u svim smjerovima, što omogućuje lako čišćenje zubi. Upućivanje uključuje : -1/2/4 x U-oblika dječje četkice za zube - Specifikacija : - S : 2-6 godina, 90 mm dužina-M : 6-12 godina, 120 mm, duljina-Korisna mob : dijete 2-12 godina-Sastojci : hrana silikagel +pp-Funkcija : Počnite s dijete prvi zub - majka mora voditi svoju djecu, da razviju dobre navike oralne higijene-Proizvod uzima U-profila mekanu gumenu glavu četke, pametnom čišćenje zuba, više siguran i uvjeren-Koristeći высокопроницаемый hrane silikagel, vjernost "propusnost", bez kontrole proizvoda izvor BPA, odlučiti za obradu materijala samo za zdravlje djeteta.-Zgodan je okrugla ručka, pletiva i pletiva-možete četkati zube za jedan okret-Kako koristiti : Čiste dva puta na dan, preporučljivo je zamijeniti četkicu za zube svakih 1-2 mjeseca-Napomene : - 1. Tolerancija ručnog mjerenja je 2-5г. Molim vas, ne obraćajte pažnju na svoje zamjene.2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

פרטים נוספים

--S:
2-6 years old, 90mm long
--M:
6-12 years old, 120mm long
--Applicable crowd:
2-12 years old baby
--Ingredients:
food grade silica gel +pp
--Function:
Start from the baby's first tooth
- Moms need to guide their children to develop good oral hygiene habits :
--The product adopts U-shaped soft rubber brush head, smart teeth cleaning, safer and more assured :
--Using high-permeability food-grade silica gel, high-quality permeability, without BPA source control products, refuse to recycle materials, only for the health of the baby. :
--Comfortable round handle, twists and turns-you can brush your teeth in one turn :
--How to use:
Brush twice a day, it is recommended to replace the toothbrush every 1-2 months
-Notes:
--1. Manual measurement tolerance is 2-5g. Please don't mind your substitutes. :
--2. Due to the differences between different monitors, the image may not reflect the actual color of the item. thank you very much! :

מבחר קונים