.

.

Geeetech Najnoviji Modernizirana 2 u 1 Postaja pranja i sušenja za LCD/DLP/SLA 3D Tiskanih Obrazaca 3D Pisač UV Smole Sušenja Kutija s gramofon za Liječenje i Čišćenje kantu,GCWO2 (GCWO2)

Geeetech Najnoviji Modernizirana 2 u 1 Postaja pranja i sušenja za LCD/DLP/SLA 3D Tiskanih Obrazaca 3D Pisač UV Smole Sušenja Kutija

ILS 193.50

כמות סחורה
זמין לפי בקשה

【2-U-1 stroj】Pranje i tretman 2 u 1 dizajnu obećanje kupcu lijepo i glatko iskustvo korištenja.Operativni postupak je sada efikasniji sa manje napora kako bi zadovoljili svoje različite potrebe. 【Najnovija nadogradnja inteligentno upravljanje отверждением】 Opterećen 16шт 405нм UV-ламповых lopte, i dodao još tri dodatne UV-lampa direktno ispod, pod pločom,i radi zajedno s rotirajućim na 360°отверждающим gramofon,donje otvrdnjavanje nema zastoja, koji može izliječiti model ravnomjerno i temeljito. 【Ažurirani izgled i funkcija】 GCW02 uzima mnogo više dobar izgled.Dolazi sa zaslonom u boji, koji se može vizualno prikazati određeno vrijeme, a preostalo vrijeme, a ručka s RGB led čini više user-friendly. 【Čvrsto загерметизированный antiULTRALJUBIČASTO svjetlo клобук s automatskom zaštitom】 Poklopac može blokirati 99,99% uv zraka, kako bi zaštitili svoju viziju i izbjeglo curenje i улетучивания брызгающей tekućine.S inteligentnim senzorom za detekciju, podižući poklopac u radnom stanju, ona se automatski obustavlja rad i čuje se zvučni signal, a također nastavlja s normalnim radom, što je samo poklopac zatvoren natrag. 【Savršena kompatibilnost 】Kompatibilan s većinom 3 D pisača LCD/DLP/SLA, kao što su ELEGOO Mars, ANYCUBIC Photon, QIDI Shadow, NOVA3 D i drugim običnim pisačima od smole i slično veličine volumena skupštine, kao i za serije photon, koji pruža savršenu podršku vašim 3 D-принтов iz tar.Molimo, imajte na umu : . 1.Ni jedna funkcija ne radi bez zaštitne kape,ne отрывайте žutu naljepnicu na poklopcu motora, u protivnom se stroj neće moći raditi. 2. Molimo vas, ne выливайте sredstvo za čišćenje na radnu platformu u stanju čišćenje, kako bi se izbjeglo oštećenje opreme. 3. Kada koristite način rada svjetlosne polimerizacije, molimo odaberite odgovarajuće vrijeme svjetlosne polimerizacije, kako bi se izbjeglo oštećenje vašeg modela.Geeetech Wash and Cure Station Specifikacija : .Napajanje : 12 V.Adapter za napajanje : Ulaz 100~240 v, 50~60 Hz izlaz 12v/6 A.UV lampa : 16+3 kom. Maksimalna snaga UV lampe : 66 W.Valne duljine UV lampe : 405 nm.Vrijeme pranja/sušenja : 0~60 min Maksimalna veličina sušenja : 140(Φ)*166 mm Maksimalna veličina pranja : 150 mm*95 mm*166 mm.

פרטים נוספים

מבחר קונים